Erdal Abacı İlkokulu

71 Evler Mah. Baybiçen Sok. No 1 Terzievleri Mevkii Odunpazarı/ Eskişehir
Vizyon
Başarı sürekliliğini yakalamış, her alanda model bir okul olmak. Eğitim ve öğretim etkinliğin bir parçası olan kaliteli eğitim materyallerine, sosyal ve fiziki imkanlara sahip, personelinin öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek, teknolojiye ve yeniliklere ayak uyduran, öğrencilerinin ülkenin geleceğinde söz sahibi bireyler olarak görüldüğü, yaşadıkları çevrenin ve toplumun sorunlarına duyarlı, eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
Misyon
Erdal Abacı İlkokulu olarak; Paydaşlarımızla kurum kültürüne ve kurumumuzun eğitim – öğretim hedeflerine katkıda bulunacak şekilde; çalışmalarımızı aklın ve bilimin ışığında, teknolojiyi kullanarak ve sosyal aktivitelerle zenginleştirerek, öğrencilerimizi başarıya odaklı ve ülke değerlerimizi, vatan, millet ve bayrak sevgisini özümsemiş, sahip olduğu bu değerlerle geleceğe yön verebilen, kendi potansiyellerini en üst seviyede kullanabilen bireyler olarak yetiştirmektir.
E Twinning Avrupa Etiketi ödülü tabelası
Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM VERİLİYOR
Saatler
İLKOKUL BAŞLANGIÇ 9.00 - BİTİŞ 14.45 ÖĞLE ARASI 12.25-13.10(45 DAKİKA) ANASINIFLARI BAŞLANGIÇ 9.00 - BİTİŞ 14.00
DOĞAL GAZ İLE ISINIYOR
Ulaşım
71 EVLER MAHALLESİNDEN GEÇEN KIRMIZI 44, SİYAH 44-6-57 NUMARALI HALK OTOBÜSLERİ VE 44 NOLU DOLMUŞLAR İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR. DURAK YERİ 71 EVLER ÜST GEÇİT AYAĞININ YANIDIR.
servis yok
Yerleşim Yeri
71 EVLER MAHALLESİ BAYBİÇEN SOKAK NO:1 ODUNPAZARI-ESKİŞEHİR (MEVKİ TERZİ EVLERİ)
7-8 KM