Haz

Eskişehir'in medarı iftiharı ETİ HOLDİNG  yönetim kurulu başkanı  hayırsever iş insanı sayın FİRUZHAN KANATLI  okulumuzu ziyaret ederek bizi şereflendirmişlerdir.

May

Okulumuzda oluşturulan bahçede öğrenciler farklı meyve ve sebzeler yetiştiriyor.

May

Okulumuz 2023-2024 eTwinning Okul Etiketi ile ödüllendirilmiştir. Okulumuz öğretmenlerine,öğrenci,idareci ve velilerine teşekkür ederiz.

Ağu

Okulumuz öğretmen ve idarecileri öğrencilere hijyen eğitimi verdi.Hijyen Uygulamalarını gösterip yaptırma yöntemiyle benimsetttiler. Diş fırçaladılar, ellerini,yüzlerini yıkadılar.

Nis

Küçük hanımlar, küçük beyler… Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız.” Mustafa Kemal Atatürk

Mrt

Okulumuzda ''İstiklal Marşı'nın kabulünün 102. yıldönümü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü'' dolayısıyla program düzenlendi.

Şbt

Okulumuzda İstiklal Marşımızı güzel okuma yarışması düzenlendi.Yarışmaya katılan öğrencilerimizin hepsini tebrik ederiz. Okul 1.si olarak okulumuzu temsil etme hakkını 4/A şubemizden Yağmur ÖRS kazandı. Kendisine ilçe yarışmasında başarılar dileriz.

24 Kasım Öğretmenler günümüz kutlu olsun

Okulumuz öğrencileri ile güzel bir gezi düzenledik.

Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü sevgi saygı,minnet ve özlemle anıyoruz.

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte sinemaya gittik.

Cumhuriyetimizin 99. yaşı kutlu olsun.