Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu olsun. Halk oyunları,tiyatro,şarkılı gösteriler,şiirler,yazılar ... öğrenciler çok eğlendi. Öğretmenlerimize,öğrencilerimize ve izlemeye gelen velilerimize  çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 103.yılı kutlu olsun.Milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u,aziz şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Ara

Öğrencilerin gelecekte bilinçli bir üretici ve tüketici olarak yerli mallarını kullanmaya yöneltilmesi amacıyla Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında  program düzenlendi.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85. yılında saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

Ekm

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını, Kurtuluş Savaşı'nı ve Cumhuriyet'in kuruluşunu, bir ulusa ışık tutuşunu, O'nun en yakın arkadaş Salih BOZOK'un gözünden anlatan VEDA filmini okulumuz öğrenci, öğretmen ve idarecilerle birlikte izledik

ÇOK YAŞA CUMHURİYET!

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı  konulu okulumuzda düzenlenen şiir yazma yarışması sonuçları okulumuz yarışma komisyonu tarafından belirlendi.

1. öğrencimiz: 4/A sınıfından Azra KIZILKAYA

2.öğrencimiz: 3/A sınıfından Atilla BARAN

3.öğrencimiz: 3/A sınıfından  Yiğit Halil BİLİKÇİ

Dereceye girenlerin ve   yarışmaya katılan öğrencilerin ödülleri 29 Ekim Cumhnuriyet Bayramı töreninde verilecektir.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Cumhuriyetimizin 100 .yılı kutlu olsun

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı resim sergimiz açılmıştır.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü ile ilgili okulumuzda eğitim ve tatbikat yapılmıştır.

Eyl

2023-2024 Eğitim-öğretim yılı kutlu olsun. 4.sınıf öğrencilerimiz 1.sınıf öğrencilerimize hoş geldin diyerek hediyelerini verdiler.

Eyl

1.Sınıf öğrencilerimiz öğretmenleri Ozan PAKEL ile birlikte uyum eğitimine devam ediyor. Okulun bölümlerini ziyaret eden öğrencilerimiz daha sonra müdür ve müdür yardımcısını ziyaret ettiler.

Ağu

Yeni Okul Müdürümüz İBRAHİM DEMİRKAN  1 Ağustos itibari ile okulumuzdaki görevine başlamıştır. Müdürümüze hoş geldin diyor sonsuz başarılar diliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.

Ağu

Okul Müdürümüz Hasan KIZILIRMAK 5 yıl başarıyla görev yaptığı okulumuzdan 1 Ağustos itibari ile  ayrılmıştır.

Verdiği emeklerden dolayı öğretmenlerimiz,öğrencilerimiz,velilerimiz ve okul personelimiz adına çok teşekkür eder, yeni okulunda sonsuz başarılar dileriz.Yolunuz açık olsun.

Sizi seviyoruz hocam.

Haz

Eskişehir'in medarı iftiharı ETİ HOLDİNG  yönetim kurulu başkanı  hayırsever iş insanı sayın FİRUZHAN KANATLI  okulumuzu ziyaret ederek bizi şereflendirmişlerdir.