Eyl

Okulumuz ödüllere doymuyor. Avrupa ve Ulusal kalite ödüllerimizi aldık.

Eyl

OKULUMUZ AVRUPA KALİTE ETİKETİ ÖDÜLÜ ALDI.Ödülü okulumuz adına okul müdürümüz Hasan KIZILIRMAK ALMIŞTIR.

Eyl

Okul öncesi ve 1. sınıf öğrencilerimiz ile uyum haftasına başladık.

Ağu

4.sınıf öğrencilerimiz yaz okulu kapsamında İngilizce becerilerinin arttırılmasına yönelik oluşturulan merkezde günlük yaşam diyaloglarına dayalı eğitim aldılar.

Ağu

Oynarken Okuyorum Okurken Eğleniyorum projesi kalite etiketi ile ödüllendirildi.

Haz

Erdal Abacı İlkokulu olarak çok güzel ve eğlenceli bir gezi düzenledik.

May

1/A sınıfımız okuma bayramı düzenledi. Emeği geçen  öğretmenimiz Zehra ÖZENİR'e ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

VATAN SİZE MİNNETTARDIR.

Eyl

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Fatma ÖZTÜRK iki projede, Okul Öncesi öğretmenimiz Meltem Gözde PEHLİVAN YARARLI bir projede ulusal kalite etiketi ile ödüllendirilmişlerdir..Başta öğretmen ve öğrencilerimiz olmak üzere emeği geçen tüm paydaşlarımızı tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyoruz.

Haz

Türkiye-Litvanya-Romanya ortaklığıyla gerçekleşen projemizi başarıyla tamamladık.

Haz

Projemizi başarıyla bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

May

Proje kapsamında söyleyeceğimiz "Toys Song" ve "Alphabet Song" adlı şarkılarımızı proje öğrencilerimizle paylaştık. Öğrencilerimiz kendi bölümlerini evlerinde söyleyip kaydettiler, İngilizce öğretmenimiz Fatma Öztürk birleştirdi.

İşte karşınızda eğlenceli şarkılarımız: